Takläggning
Som auktoriserad takentreprenör tillsammans med Trebolit sätter det stor press på vårt arbete för att bibehålla vår fina märkning. Detta gör oss till bättre takläggare, eftersom vi aldrig nöjer oss förrän det är ett 110% bra jobb gjort.

 

Tätskikt
Ytpapp används oftast till låglutande tak som saknar ytterligare träbeklädnad.
Tätskikt har också många egenskaper som andra takmaterial inte kan matcha:
Flera modeller klarar låg lutning och eftersom materialet är förhållandevist lätt,
öppnar det upp för takkonstruktioner som inte klarar belastningen av tegel- eller betongpannor.

Monteringen av tätskiktet skall utföras av en auktoriserad tätskiktsentreprenör, likt oss.

 

Nyläggning
För nyproduktion av bostäder eller företagshus kan vi erbjuda nyläggning av tak av hög kvalitet. Med bred kunskap kan vi också erbjuda ett brett utbud av tak.

Vi anpassar material och tillvägagångssätt efter varje objekts särskilda behov.

 

Omläggning
Vi kan erbjuda takomläggning av alla typer av tak, även låglutande tak.
Pettersson Tak & Bygg utför taktäckning av hög kvalitet och vårt arbete är anpassat för att klara av vårt tuffa klimat i Norden. Vi utför omläggningar på alla typer av tak.  Kontakta oss gärna för referenser!

 

Snöskottning
Varje år kommer snön lite som en överraskning, framförallt för alla fastighetsägare eftersom det är under deras ansvar att säkerställa att gatan framför huset är säker. På senare år har många onödiga olyckor inträffat som kan minimeras tack vare snöröjning på fastighetens tak. Vi är licenserade för snöröjning och utför alla typer av snöröjning och snöskottning på fastigheter i hela Stockholm. Läs mer om takskottning.

Kontakta oss för en offert!

 

Taksäkerhet
Vi är utbildade och gör kontinuerliga uppdateringar så vi håller oss àjour med säkerhetsföreskrifterna gällande för tak.

 

Takskydd – Stegar, bryggor, fallskydd m.m

För de som ska beträda ert tak, finns det regelverk som säger hur säkerheten ska se ut på taket. Detta gäller nästan varje tak i Sverige och behöver följas för att undvika olyckor. Detta för att fackmän ska kunna beträda taken med så stor säkerhet som möjligt.

Vissa tillträdesanordningar och skyddsanordningar måste finnas på plats enligt säkerhetsföreskrifterna, men även att de är i gott skick. Snörasskydd är inte många fastigheter som är utrustade med. Detta minimerar risken för att någon skadas på gatan under en snörik vinter när snö och is rasar ner från taket. Läs mer om takskydd och taksäkerhet.

 

Snörasskydd

Vi vet vilka rasskydd som är bäst anpassade för ditt hus, kontakta oss så hjälper vi er!

 

Takservice & Underhåll
Om ett tak försummas uppstår finns det risk för att läckage kan uppstå. Det kan leda till kostsamma skador. Pettersson Tak & Bygg hjälper BRF över hela Stockholm med serviceavtal och underhåll för omsyn av tak, skötsel och snöröjning vintertid. Läs mer om takservice.

 

Konditionsutlåtande

Vi hjälper privatkunder med översyn av tak vid husköp eller husförsäljning av villa, ett s.k. konditionsutlåtande. Pettersson Tak & Bygg går igenom alla punkter, vilka fel som finns, vilka åtgärder som krävs, vad det kan kosta att, när det är bra att göra det.

Vi utför snabb service till rätt pris.

Takläggning StockholmTakläggning och taksäkerhetTakskottning i Stockholm
Kontakta oss

  Namn *

  Telefon *

  Tjänster

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår integritetspolicy här

  Ronnie Pettersson
  Ronnie Pettersson

  Projektledare
  08-500 302 60
  info@ptakbygg.se