Takservice Stockholm

Hustak utsätts för stora påfrestningar från väder och vind vilket resulterar i att de vid någon tidpunkt kommer att ta skada. För att motverka detta behöver taket underhållas på rätt sätt. Många takläggare kommer dock att insistera på att du ska byta ut taket, trots att det kanske inte alls är nödvändigt. Vanligtvis går det att reparera taket och då endast till en bråkdel av priset som en takomläggning skulle medföra.

Vi på Pettersson Tak & Bygg kan ge dig en kostnadsfri prisuppskattning och presentera den bästa handlingsplanen för just din specifika situation. För expertrådgivning, du ringer lätt till oss på 08-500 302 60. Vi svarar gärna på dina frågor och kan berätta mer om vårt förmånliga erbjudande för takreparationer och takservice i Stockholm.

Listan på olika fördelar med professionell takservice kan göras lång. Här följer några avgörande fördelar:

  • Skydda huset – taket är det första försvaret mot de hårda elementen som följer med de olika årstiderna i Sverige. 
  • Undvika takskador – takproblem börjar vanligtvis i liten skala för att sedan bli mer omfattande med tiden. Ju längre du väntar med att anlita en takserviceexpert, desto större kommer skadan sannolikt att bli.
  • Kostnadsbesparingar – Mindre takreparationer är både enklare och billigare att åtgärda än större reparationer. Om du kontinuerligt utför takservice och nödvändiga takreparationer kommer du förmodligen att spara mycket pengar på lite längre sikt. 
  • Ökat fastighetsvärde – ett rent och väl underhållet tak som inte behöver repareras kan ge en markant skillnad på fastighetsvärdet. Detta är framförallt en stor fördel om du har i åtanke att sälja fastigheten. I köparens ögon är såklart ett hustak som inte kommer att kräva någon uppmärksamhet under en längre tid mycket mer attraktivt än ett tak som är i betydligt sämre skick. 
  • Energibesparingar – ett dåligt isolerat eller läckande tak innebär ett dragigt hem och onödigt höga energiräkningar.

Ring oss idag 08-500 302 60.

Låt oss hjälpa dig att välja den bästa servicelösningen för ditt tak

Vanligtvis kan vi skicka ut en certifierad expert för att utföra en takinspektion med väldigt kort varsel. Efter det besöket kommer du att ha en klar bild om aktuell status och eventuella åtgärder som bör utföras. Om du har några frågor om våra tjänster inom takservice och takreparationer i Stockholm, varmt välkommen att kontakta oss på Pettersson Tak & Bygg på telefon 08-500 302 60.