Takarbeten med personlig service
Vi på Pettersson Tak & Bygg i Haninge AB är en profilerad firma som jobbar mot Privatpersoner, Bostadsrättsföreningar, Byggföretag samt större Fastighetsbolag.

 

Om Takfirman
Vi startade år 2010, och utför takarbeten samt mindre byggarbeten i huvudsak i södra Stockholm, men utför även tjänster hela stor-Stockholm, med samma gedigna kvalitet. Pettersson Tak & Bygg utgår från Handen, och har idag elva anställda på företaget med inriktning på taktjänster av alla vanligt förekommande material som tegel, plåt, betong och vi arbetar främst med takarbeten.

 

Helhetslösning med alla yrkesgrupper inom Tak
Hos Pettersson Tak & Bygg hittar du snickare, plåtslagare, tätskiktsmontörer samt betong- och tegeltaksmontörer i företaget.

 

Vi har vuxit snabbt genom servicekänsla, tydlig kommunikation och väl genomförda arbeten. Företaget jobbar idag genom rekommendation och förnyat förtroende bland våra uppdragsgivare.

 

Utbildningar och Kompetensutveckling
Pettersson Tak & Bygg tar kompetensutveckling och arbetsmiljö på största allvar, för att hålla oss ajour inom kvalitet, miljö, teknik och arbetsmiljö. Alla anställda uppdateras på Moniers takskola, samt är licensierade snöskottare. Tätskiktsmontörer innehar ”Heta arbeten”.

 

Vi innehar certifikat för att montera/resa ställningar samt RBK. Företaget är även auktoriserade takentreprenörer tillsammans med Trebolit.

Tryggt ägarskap
Bolaget ingår i samma koncern som Nynäs tak, en av Sveriges ledande takentreprenörer. Vi kan nu erbjuda ett helhetskoncept inom tak som en trygg byggpartner till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

 

Är ni en Bostadsrättsförening?
Pettersson Tak & Bygg hjälper BRF över hela Stockholm med serviceavtal och underhåll för omsyn av tak, skötsel och snöröjning vintertid.

 

Är du Fastighetsmäklare?

Vi åker ut när du fått bakslag med besiktningen. Pettersson Tak & bygg går igenom punkterna i besiktningsprotokoll, och gör därefter ett konditionsutlåtande på taket, alternativt lämnar ett kostnadsförslag på eventuella skador. Vi samarbetar idag med fastighetsmäklare som uppskattar vår goda service och vi är snabba ut på plats.

Säker takläggning

Pettersson Tak & Bygg innehar givetvis alla ansvars- och trygghetsförsäkringar, har god ekonomi samt F-Skattsedel. Välkommen att kontakta oss för hjälp och prisuppskattning på ditt nästa takprojekt!

Med våra bilar kan vi utföra takarbeten i hela södra Stockholm
Takläggning tegeltakTakläggare i Stockholm

Kontakta oss

  Namn *

  Telefon *

  Tjänster

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår integritetspolicy här

  Ronnie Pettersson
  Ronnie Pettersson

  Projektledare
  08-500 302 60
  info@ptakbygg.se