Vi hjälper dig installera och montera snörasskydd i Nacka

Vi erbjuder snörasskydd

När du behöver montera ett stabilt snörasskydd inför vintern är du välkommen att ta kontakt med oss på Pettersson Tak & Bygg.

Auktoriserad takentreprenör

Vi är en auktoriserad takentreprenör som utför alla typer av takarbeten i Stockholmsområdet och vi erbjuder våra tjänster till såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Givetvis innehar samtliga medarbetare alla de certifieringar som krävs och vi har alla yrkesgrupper som behövs under samma tak. Ring oss idag 08-500 302 60

Varför snörasskydd?

Att installera ett snörasskydd är ett effektivt sätt att undvika plötsliga och onödiga olyckor orsakade av snö och is som faller ner från taken.

Vi är medvetna om att snön kommer i samband med varje vinter, ändå kommer den som en överraskning år efter år.

Som fastighetsägare är det ens ansvar att se till att gatan framför fastigheten är säker. Som privatperson är det en nödvändig åtgärd ur ett säkerhetsperspektiv.

Allt inom taksäkerhet

Vi är en takentreprenör med flera års erfarenhet och ett brett kundregister bestående av många nöjda kunder, som tillsammans gått i god för oss och gett Pettersson Tak & Bygg ett högt snittbetyg på Reco vi är mäkta stolta över.

Kontakta takläggar

Kom gärna och besök vårt showroom, ring eller maila oss så kan vi berätta mer om våra tjänster och vad vi kan göra för dig. Ring oss idag 08-500 302 60

Välkommen!