Takläggning Stockholm

Vi utför takrenovering

Behöver du hjälp med takrenovering i Huddinge är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss på Pettersson Tak & Bygg. Vi är en bra takläggare i Stockholm som sedan 2010 varit verksamma i branschen och vi utför uppdrag för såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Erfarna takläggare

Tack vare den breda kompetens som finns samlag inom bolaget kan vi med säkerhet ta oss an alla typer av takrenoveringar, oberoende av omfattning. Hos oss jobbar rutinerade och behöriga snickare, plåtslagare, tätskiktsmontörer och tegeltaksmontörer. Ring oss idag 08-500 302 60

Varför välja oss som takläggare?

Alla som arbetar på Pettersson Tak & Bygg innehar självklart samtliga certifieringar som krävs. Vi är mycket noggranna med att våra medarbetare regelbundet får gå på kompetensutveckling för att vi tillsammans alltid ska hålla oss uppdaterade och vara det självklara valet för våra kunder. Detta omfattar miljö, arbetsmiljö, teknik och kvalitet.

Renovera tak

Tillsammans med Trebolit är vi en auktoriserad takläggare – en märkning vi känner stolthet över och är mycket måna om att bibehålla.

Vi har alltid arbetat med stort fokus på trygghet och personlig service, vilket genom åren har resulterat i många nöjda kundreferenser som tillsammans har efterlämnat och ett högt snittbetyg på Reco. Något som även gjort oss till ett rekommenderat företag av Reco.

Dessa i kombination med vår höga servicekänsla och tydliga kommunikation gör oss till en trygg partner för dig i takrenoveringen.

Är du nyfiken på att de vad vi kan åstadkomma rekommenderar vi att du besöker vårt fysiska showroom, så visar vi vad vi kan göra för dig, och berätta mer om våra tjänster. Ring oss idag 08-500 302 60

Kontakta oss för takrenovering

Vi jobbar alltid anpassat utifrån de behov och förutsättningar som finns för varje fastighet.

Vill du anlita oss för takrenovering i Huddinge är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så kan vi föra en närmare dialog kring ärendet.

Ring oss idag 08-500 302 60