En erfaren takläggare i Tyresö

Du som behöver anlita en bra takläggare i Tyresö är välkommen till oss på Pettersson Tak & Bygg. Vi har sedan 2010 verkat som en professionell takläggare i Stockholm med flera gedigen erfarenhet och gott renommé såväl inom branschen som hos vår kundkrets.

Takarbeten i Bollmora & Lindalen

Med den samlat breda kompetensen som finns inom Pettersson Tak & Bygg kan vi ta oss an alla typer av takuppdrag och välkomnar både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samt privatpersoner i bl.a. Tyresö, Lindalen, Bollmora, Hanviken, Gudö, Nyfors, Raksta, Vissvass, Dyviksudd, Ällmora, Brevik, Trinntorp, Krusboda, Trollbäcken, Kumla, Björndalen, Sjöberga & Noret.

 Ring oss idag 08-500 302 60 för mera information!

Personlig service inom takläggning i Hanviken & Nyfors

Sedan vi startade verksamheten har vi fått många värmande referenser från nöjda kunder, vilket i sin tur har resulterat i ett bra betyg på Reco. Något som borgar för att du kan känna dig trygg och med all rätt förvänta dig personlig service, hög kvalitet och professionalitet i alla led när du anlitar oss.

Auktoriserad takentreprenör i Raksta, Trinntorp & Ällmora

Dessutom är vi en auktoriserad takentreprenör tillsammans med Trebolit – en märkning som vi är stolta över och måna om att behålla. Detta är ytterligare ett intyg på att du som kund kan lita på ett resultat som håller lever upp till alla krav och önskemål. Och naturligtvis innehar vi även de certifieringar som krävs.

Läs gärna mer om våra takrenoveringar i Tyresö här. 

Kontakta erfaren takfirma i Tyresö kommun

Kom gärna och besök vårt showroom och ta en titt, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig. Du är även välkommen att ringa eller maila till oss. 

Ring oss idag 08-500 302 60