Takläggning i Stockholm

Anlita en bra takläggare

När du är på jakt efter en bra takläggare i Nacka är du varmt välkommen till oss på Pettersson Tak & Bygg. Med lång erfarenhet och djup kompetens samlad under samma tak skulle vi vilja påstå att vi är det självklara valet när du behöver en takläggare i Nacka. 

Ring oss idag 08-500 302 60

Gott renommé med välutförda takprojekt

Vi hjälper såväl bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som privatpersoner och sedan vi startade verksamheten 2010 har vi haft många nöjda kunder, vilket är bekräftat genom vårt höga snittbetyg på Reco.

Personlig service inom takläggning 

När du anlitar oss som takläggare kan du alltid räkna med personlig service, trygghet och ett resultat av högsta kvalitet. Självklart innehar vi också alla de certifieringar som krävs och tillsammans med Trebolit är vi en auktoriserad takentreprenör. Denna märkning är vi givetvis mycket måna om att behålla och går i god för att du alltid kan lita på hög professionalitet med oss på Pettersson Tak & Bygg.

Vi arbetar även med snörasskydd i Nacka.

Anlita oss som takläggare

Om du vill anlita oss som takläggare på Värmdö, Saltsjö-Boo eller i Nacka – tveka inte på att ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Ring oss idag 08-500 302 60

Kom gärna och besök vårt showroom så kan vi visa och berätta mer om våra tjänster, samt vad vi kan göra för dig utifrån dina önskemål.

Ring oss idag 08-500 302 60