Proffsig Takläggning i Huddinge

När du eftersöker en bra takläggare i Huddinge kan vi på Pettersson Tak & Bygg hjälpa dig. Vi arbetar i hela Storstockholm och välkomnar takarbeten från såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Bland annat arbetar vi i Skogås, Länna, Södertörn, Lissma, Bruket, Gladö Kvarn, Flemingsberg, Stuvsta, Fastanäset, Väsby, Glömsta, Vidja, Agesta, Segeltorp, Vårby, Vistaberg, Fullersta, Backen, Sörskogen, Björnkulla, Sjödalen, Orlångsjön & Myrängen-Högmora.

Anlita en bra takläggare i Glömsta & Flemingsberg

Sedan vi startade vår verksamhet 2010 har vi genomfört ett flertal uppdrag för ett brett kundspektra. Av dessa har vi fått många värmande referenser som har gett oss en hög rating på Reco, vilket ytterligare bekräftar vår roll som en bra takläggare.

Ring oss idag 08-500 302 60.

Varför välja oss som takläggare i Skogås & Segeltorp

  • Genom vår höga servicekänsla, tydliga kommunikation och väl utförda arbeten har vi under våra år i branschen blivit en etablerad firma.
  • Vi strävar efter att alltid ge dig som kund personlig service och att vara en trygg partner. Genom den samlade kompetens som finns inom Pettersson Tak & Bygg kan vi ta ett helhetsgrepp, oberoende av uppdragets omfattning. Hos oss jobbar snickare, plåtslagare, tätskiktsmontörer samt tegeltaksmontörer som alla givetvis innehar vi samtliga certifieringar som krävs.
  • Vidare håller vi oss ständigt uppdaterade inom vårt område vad gäller miljö, kvalitet, teknik och arbetsmiljö.

Ring oss idag 08-500 302 60.

Tryggt och personligt val av takmontörer i Ågesta & Vidja

Vi är en auktoriserad takentreprenör tillsammans med Trebolit, vilket vi är stolta över och som bidrar till att vi är ytterst noggranna med att varje takarbete ska hålla högsta kvalitet. Vi nöjer oss inte med något mindre än det bästa eftersom vi är måna om att leva upp till vår fina märkning.

Genom detta kan du lita på vår yrkesprofessionalitet och pålitlighet som takläggare.

Läs gärna mer om våra Takarbeten i Huddinge här.

Takläggningar på alla typer av tak i Södertörn & Bruket

Vi arbetar alltid anpassat efter de särskilda behov som finns i varje uppdrag och vi utför takläggningar på alla typer av tak.

Kontakta takföretag i Huddinge kommun

Tveka därför inte att kontakta oss om du behöver en bra takläggare. Du är välkommen att besök vårt showroom, ringa eller maila oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig. 

Ring oss idag 08-500 302 60